About Us.

 

 

Welkom bij Denise Aslander Interiors, dé plek waar jouw droomhuis werkelijkheid wordt.
Wij zijn een full-service interieurontwerpstudio die gespecialiseerd is in het creëren van mooie én functionele leefruimtes.
Onze missie is om van jouw huis een plek te maken waar je volledig tot rust kunt komen en je écht thuis voelt. 
Van jouw huis een echt thuis maken. 

Bij Denise Aslander Interiors geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en unieke stijl.
Daarom werken we nauw met je samen om jouw visie, voorkeuren en budget te begrijpen.
Van het eerste adviesgesprek tot de laatste installatie zijn wij toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke ontwerpoplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.


Ons ervaren team van interieurontwerpers en stylisten begeleidt je door elke stap van het ontwerpproces, van het selecteren van kleuren en materialen tot het inrichten van de ruimte met meubels en decoratie.
Wij zijn trots op onze oog voor detail en ons vermogen om samenhangende, harmonieuze leefruimtes te creëren die zowel mooi als functioneel zijn.


Of je nu helemaal opnieuw begint of alleen je huidige inrichting wilt vernieuwen, Denise Aslander Interiors heeft de expertise en creativiteit om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een adviesgesprek te plannen en laat ons jou helpen bij het creëren van het (t)huis van je dromen!